Uppdatering Vårmötet

Status för Vårmötet just nu:

Vetenskapligt program:

Programmet ligger ute på vår hemsida: http://regionhalland.se/varmote2017 som en Excel-fil. Ett mer detaljerat program i PDF-format finns här Program_Vårmöte_uppdat_170215

 Vi satsar stort på årets program. Stora delar löper 3-parallelligt. Totalt har vi separata 18 sessioner med både bredd och spets. Till det har vi två plenarföreläsningar samt en högaktuell diskussionspunkt kring internetlab och diagnostik som riktar sig till friska individer. Totalt engagerar vi ca. 50 olika föreläsare i vårt program! Vårt mål är att det ska finnas något för alla i årets vetenskapliga program.

Utställning:

Utställningsytorna är nu helt uppbokade och vi kommer att mötas av en bred uppslutning av branschföretag och få tillgång till senaste nytt från deras experter. Till detta kommer vi ha 7 st. olika företagssponsrade sessioner som komplement till det ordinarie vetenskapliga programmet.

Boende:

Hotel Tylösand har ännu lediga rum men man måste uppge bokningskod: ”Klinisk kemi” för att få tillgång till rummen, se mer info under fliken ”Logi” på vår hemsida. Vi har även bokat upp det intilliggande Hotell Tylebäck samt rum på Hotell Scandic Hallandia inne i Halmstad. Samma bokningskod, ”Klinisk kemi”, gäller på dessa boenden.

Kan också passa på att nämna att Hotel Tylösand har nyligen prisats som Sveriges mest luxuösa havsnära hotell och vi tror att alla deltagare kommer att få en angenäm vistelse under kongressen.

Organisationskommitten Vårmötet 2017

Klinisk kemi i Halland