Tack till Västerås!!

Ett mycket stort och varmt tack till Laboratoriemedicin Västerås / Västmanland för ett synnerligen välarrangerat höstmöte!! Ett rikt och varierat vetenskapligt program kryddat med ett härligt socialt program och god mat – än en gång stort tack!! Nu med batterierna laddade efter såväl sommaren som med detta inspirerande möte tar vi oss an hösten och vinterns arbete med kraft och entusiasm!

I samband med årsmötet för SFKK som hölls i Västerås valdes en ny styrelse och årsmötet valde också efter omröstning att ansöka om att bli medlemsförening i Svenska Läkaresällskapet (SLS). Detta innebär från nästa år en ökad medlemsavgift för läkarna i SFKK med 150 kr till totalt 500 kr årligen per läkarmedlem. För övriga medlemmar i SFKK kvarstår medlemsavgiften oförändrad på 350 kr. Mer information om vad detta innebär för SFKK som organisation och för medlemmarna kan nås på följande länk.

Nästa Vårmöte i Klinisk kemi kommer att gå av stapeln i Umeå 12-14/5 2020! Notera i era kalendrar! Här finns hemsidan till detta kommande event – lägg in som favorit och bevaka inför anmälan!

Styrelsen för SFKK